Hidraulični čekići i špicevi

prodaja hidrauličnih čekića i špiceva za bagere od 1 do 50 tona težine

Preduzeće "Group Enigma MC" u saradnji sa renomiranom italijanskom firmom "Idromeccanica Italiana" svojim klijentima može ponuditi širok asortiman hidrauličnih čekića i špiceva za sve vrste građevinskih mašina, od jedne do 50 tona težine.

Preduzeće "Idromeccanica Italiana" je na tržištu prisutno od 1975. godine, kada su krenuli sa dizajniranjem i proizvodnjom različitih hidrauličnih dodataka za građevinske mašine. Trenutno se njihovi proizvodi mogu naći u više od 40 zemalja širom sveta. Inače, proizvodi ovog proizvođača su vrhunskog kvaliteta (ISO 9001 sertifikovana kompanija) i imaju odličan opnos kvalitet - cena. Konstantno se ulaže u inovacije, istraživanje i razvoj, što je garancija da će Vas ovi proizvodi služiti dugi vremenski period.

Hidraulični čekići i špicevi za bagere

Hidraulični čekići i špicevi serije IMI

... vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni
//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-9-hp.jpg

Hidraulični čekić IMI 9 HP

za bagere težine 1 do 5 tona

Serija IMI 9 HP hidrauličnih čekića namenjena je bagerima od 1 do 5 tona. Namenjena je radovima na izgradnji i obnovi, za rušenja manjih objekata od betona ili rušenja zidova, u uslovima gde se radovi izvode u uskim i ograničenim prostorima.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-88-hp.jpg

Hidraulični čekić IMI 88 HP

za bagere težine 1 do 5 tona

Serija IMI 88 HP hidrauličnih čekića namenjena je takođe bagerima od 1 do 5 tona. Osnovna primena je na radovima na izgradnji i obnovi, za rušenja manjih objekata od betona ili rušenja zidova, u uslovima gde se radovi izvode u uskim i ograničenim prostorima.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-18-hp.jpg

Hidraulični čekić IMI 18 HP

za bagere težine 1 do 5 tona

Serija IMI 18 HP hidrauličnih čekića namenjena je takođe bagerima od 1 do 5 tona. Osnovna primena je na radovima na izgradnji i obnovi, za rušenja manjih objekata od betona ili rušenja zidova, u uslovima gde se radovi izvode u uskim i ograničenim prostorima.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-26-hp.jpg

Hidraulični čekić IMI 26 HP

za bagere i rovokopače težine 5 do 10 tona

Serija IMI 26 HP hidrauličnih čekića namenjena je srednjim bagerima i rovokopačima od 5 do 10 tona. Osnovna primena je prilikom izvođenja različitih vrsta radova, posebno u naseljenim područjima, jer je poseban akcenat stavljen na smanjenu emisiju buke i vibracija.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-260-hp.jpg

Hidraulični čekić IMI 260 HP

za bagere i rovokopače težine 5 do 10 tona

Serija IMI 260 HP hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere srednje veličine i rovokopače, od 5 do 10 tona. Osnovna primena je prilikom izvođenja različitih vrsta radova, posebno u naseljenim područjima, jer je poseban akcenat stavljen na smanjenu emisiju buke i vibracija.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-260-top.jpg

Hidraulični čekić IMI 260 TOP

za bagere i rovokopače težine 5 do 10 tona

Serija IMI 260 TOP hidrauličnih čekića namenjena je takođe za montažu na bagere srednje veličine i rovokopače, od 5 do 10 tona. Osnovna primena je prilikom izvođenja različitih vrsta radova, posebno u naseljenim područjima, jer je poseban akcenat stavljen na smanjenu emisiju buke i vibracija.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-28-hp.jpg

Hidraulični čekić IMI 28 HP

za bagere, bagere utovarivače i rovokopače težine 5 do 10 tona

Serija IMI 28 HP hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere-utovarivače, bagere srednje veličine i rovokopače, od 5 do 10 tona. Osnovna primena je prilikom izvođenja različitih vrsta radova, posebno u naseljenim područjima, jer je poseban akcenat stavljen na smanjenu emisiju buke i vibracija.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-38-hp.jpg

Hidraulični čekić IMI 38 HP

za bagere, bagere utovarivače i rovokopače težine 5 do 10 tona

Serija IMI 28 HP hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere-utovarivače, bagere srednje veličine i rovokopače, od 5 do 10 tona. Osnovna primena je prilikom izvođenja različitih vrsta radova, posebno u naseljenim područjima, jer je poseban akcenat stavljen na smanjenu emisiju buke i vibracija.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-58-m.jpg

Hidraulični čekić IMI 58 M

za bagere točkaše težine 10 do 20 tona

Serija IMI 58 HP hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere točkaše težine od 10 do 20 tona. Osnovna primena je prilikom iskopa srednjeg intenziteta, rušenje betonskih konstrukcija, radove na putnoj infrastrukturi. Zahvaljujući odličnom odnosu snaga/težina, takođe se koriste i u rudnicima. Imaju tanku i čvrstu strukturu tako da mogu da prodru u manje dostupne prostore.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-1010.jpg

Hidraulični čekić IMI 1010

za bagere točkaše težine 10 do 20 tona

Serija IMI 1010 hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere točkaše težine od 10 do 20 tona. Osnovna primena je prilikom iskopa srednjeg intenziteta, rušenje betonskih konstrukcija, radove na putnoj infrastrukturi. Zahvaljujući odličnom odnosu snaga/težina, takođe se koriste i u rudnicima. Imaju tanku i čvrstu strukturu tako da mogu da prodru u manje dostupne prostore.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-99-m.jpg

Hidraulični čekić IMI 99 M

za bagere točkaše težine 10 do 20 tona

Serija IMI 99 M hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere točkaše težine od 10 do 20 tona. Osnovna primena je prilikom iskopa srednjeg intenziteta, rušenje betonskih konstrukcija, radove na putnoj infrastrukturi. Zahvaljujući odličnom odnosu snaga/težina, takođe se koriste i u rudnicima. Imaju tanku i čvrstu strukturu tako da mogu da prodru u manje dostupne prostore.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-121-m.jpg

Hidraulični čekić IMI 121 M

za bagere težine 20 do 30 tona

Serija IMI 121 M hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere težine od 20 do 30 tona. Osnovna primena je prilikom najzahtevnijih građevinskih radova, poput rušenja armiranog betona, radova na iskopima velikih kanalizacija, radovima u kamnelomu, izgradnji tunela i drugih radova visokog intenziteta i zahtevnosti.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-140-r.jpg

Hidraulični čekić IMI 140 R

za bagere težine 20 do 30 tona

Serija IMI 140 R hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere težine od 20 do 30 tona. Osnovna primena je prilikom najzahtevnijih građevinskih radova, poput rušenja armiranog betona, radova na iskopima velikih kanalizacija, radovima u kamnelomu, izgradnji tunela i drugih radova visokog intenziteta i zahtevnosti.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-170-m.jpg

Hidraulični čekić IMI 170 M

za bagere težine 20 do 30 tona

Serija IMI 170 M hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere težine od 20 do 30 tona. Osnovna primena je prilikom najzahtevnijih građevinskih radova, poput rušenja armiranog betona, radova na iskopima velikih kanalizacija, radovima u kamnelomu, izgradnji tunela i drugih radova visokog intenziteta i zahtevnosti.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-240.jpg

Hidraulični čekić IMI 240 M

za bagere težine 30 do 40 tona

Serija IMI 240 M hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere težine od 30 do 40 tona. Osnovna odlika ove serije je posebno jaka konstrukcija, odličan odnos snaga/težina, nizak nivo buke i vibracija koji se prenose na telo bagera. Namena je široka, od radova u kamenolomu, rušenja objekata od armiranog betona, do najzahtevnijih radova iz oblasti građevinarstva, rudarstva itd.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-320-t.jpg

Hidraulični čekić IMI 320 T

za bagere težine 30 do 40 tona

Serija IMI 320 T hidrauličnih čekića namenjena je za montažu na bagere težine od 30 do 40 tona. Osnovna odlika ove serije je posebno jaka konstrukcija, odličan odnos snaga/težina, nizak nivo buke i vibracija koji se prenose na telo bagera. Namena je široka, od radova u kamenolomu, rušenja objekata od armiranog betona, do najzahtevnijih radova iz oblasti građevinarstva, rudarstva itd.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2020/04/hidraulicni-cekic-spic-imi-320-t.jpg

Hidraulični čekić IMI 320 T

za bagere težine 40 do 50 tona

Serija IMI 320 T hidrauličnih čekića postoji i u verziji za bagere težine od 40 do 50 tona. Osnovna odlika ove serije je velika snaga razbijanja, koja se koristi za izuzetno zahtevne radove prilikom rušenja, kako u kamenolomima tako i u drugim okruženjima gde se očekuje veliki dnevni učinak i produktivnost. Ova serija napravljena je od čelika izuzetno visokog stepena otpornosti i namenjena je za izvođenje radova posebno zahtevne i teške prirode.