Group Enigma MC...

...ukratko o preduzeću

Preduzeće "Enigma MC" osnovano je 2002. godine. Vlasnik je Vladica Blagojević, dipl.ecc. Firma je počela da radi kao trgovinska radnja, da bi u julu 2007. godine promenila pravnu formu u preduzeće "GROUP ENIGMA MC" doo.

"Group Enigma MC" bavi se prodajom novih i remontovanih građevinskih mašina, uvozom i prodajom rezervnih delova kao i generalnim remontom.

Sarađujemo sa mnogim poznatim firmama, kako u Srbiji, tako i u BiH , Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2019/10/group-enigma-mc.jpg
//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2019/10/nasi-klijenti.png

Usluge i proizvodi...

...šta Vam sve možemo ponuditi

U skladu sa zahtevima kupaca, rezervne delove isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Popravke - remont obavljamo u razumnim rokovima i za iste usluge, uz našu ugradnju, dajemo odgovarajuću garanciju u trajanju od 6 meseci ili 1.000 radnih sati (u zavisnosti sta pre nastupi ). Na Vaš poziv, u najkraćem mogućem roku, vršimo intervenciju na terenu.

Poveravajući nam odgovarajuće popravke i remonte pomenutih mašina i komponenata kao i nabavku rezervnih delova za iste, na najispravniji i najbrži način doprinosite povećanju efikasnosti, racionalnosti i trajnosti Vaše mehanizacije. Kontakt sa našom firmom ponekad znači prestanak višemesečnog traganja za nekim specifičnim delom mašine. Delove za mašine nekada i nemamo na lageru ali dugogodišnje iskustvo bavljenja ovom delatnošću i raspolaganje informacijama nam omogućava da u veoma kratkom roku dodjemo do željenog rezervnog dela koji Vam je potreban.

//www.enigma-mc.co.rs/wp-content/uploads/2019/10/group-enigma-mc-krusevac.jpg